Незвичайна кава: як можна приготувати оригінальний та прохолодний напій (Фото, Відео)

Всім відомий зігріваючий напій може бути корисним та тонізуючим і в літню пору.

Поціновувачі кави запевняють, що цей напій може бути доречним та смакувати не лише холодними зимовими вечорами, а й у спекотну погоду влітку. У кав’ярні «Zerno»з нами поділилися кількома секретами прохолодної кави та спробували переконати, що вона прекрасно смакує та тонізує при +30 за вікном.

Перша кава, яку приготували у кав’ярні, була «Фрапе». Напій родом із Греції та відносно молодий, але настільки полюбився мешканцями цієї країні, що ледь не став національним. Греки сприймають його не просто, як спосіб освіжитися, а як спосіб проведення часу. "Фрапе" ідеально підходить для неспішної бесіди в затінку разом із друзями.

Оригінальне поєднання теплої кави та холодного морозива можна зустріти у всім відомому «Глясе». Напевно, найпопулярніша прохолодна кава серед українців. Все, що потрібно для його приготування — це свіжозварена кава, сироп та саме морозиво. Пропонуємо переглянути, як його готують у кав’ярні.

Всім звичний та знайомий лате, насправді може бути іншим та зовсім не таким, як ми привикли його смакувати. Екзотичний, м’ятний та прохолодний — він здатен добряче вас освіжити у спекотну погоду. Для того, щоб приготувати такий напій достатньо у зварену каву додати холодного молока з льодом та сиропом, а потім збити все це в шейкері та прикрасити м’ятою.

Ось про такі три основні різновиди розповіли нам в кав’ярні«Zerno». Смачної та прохолодної вам кави.

Керівництво та персонал кав’ярні, у свою чергу, запрошуєвсіх в гості та пропонує скуштувати напої у приємній атмосфері та приготовані професіоналами.

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )