На Хмельниччині виготовляють чорну ковбасу за секретним рецептом

Село Зіньків на Хмельниччині славиться своїми традиційними ковбасами. З покоління до покоління тут передаються рецепти виготовлення чорної ковбаси та хліба, пише “Агро-Центр”.

До однієї з родин у селі Зіньків навідалася знімальна група каналу “Ля Село”. Господарка розповіла і показала, як вона запікає ковбасу. Також, поділилася своїми секретами рецептури. Про це дивіться у відео:

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
174 перегляди у липні
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань

Оголошення
Розмістити оголошення у цьому блоці Додати