Славутські господині наготували бійцям АТО 446 літрів борщової заправки…

Тепер бійці з Хмельниччини у польових умовах не будуть позбавлені домашніх страв. Про це попіклувалися славутські господині. Вони наготували хлопцям заправки для борщу, буряка та морки по-корейськи. Допомогали їм і звичайні славутчани, і підприємці хто чим міг.

- Велика дяка небайдужим славутчанам, які нам допомогли все це зробити. А ще дякуємо підприємцям - Василю Куцику, Денисюк Марії і Кравчуку Олегу за надані 65 банок томатної пасти та 25 літрів олії. Особливу подяку хочемо висловити підприємству, яке очолює Матета Олександр Сергійович та його головному технологу Ліснічук Ользі Ананіївні. Дякуємо усім власникам та продавцям продуктових крамниць, які дарували нам усі необхідні інгрідієнти, - дякує у Фейсбуці Юлія Ординська.

Першу партію відправили бійцям бійцям протиповітряної оборони ВЧА 3730 міста Шепетівка, які їдуть на Схід України, ще 4 лютого: вони отримали 40 банок приправи.

Про  це повідомляє Славута NEWS.10958970_1539863826263007_7731966877777726903_n10956057_1539863979596325_7910040405141460640_n

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку