• Головна
  • У спеку хмельничанам допоможе чай
Спека!
14:13, 25 червня 2016 р.

У спеку хмельничанам допоможе чай

Спека!

Коли на термометрі за 30 градусів, а в кімнаті уже добігає до 40, сховатися від пекучого сонця не можливо, залишається лише одне бажання втамувати спрагу.
Корисний водночас дієвий спосіб втамування спраги трав'яний чай. Навідмінно від води, чай набагато корисніший. А мікроелементи та корисні вітаміни тонізують та покращують працездатність.
Отже, розпочнем з тих рослин, які рекомендують для заварювання смачного чаю. А також найпростіших способів приготування трав'яного чаю для втамування спраги. А саме: 
Шипшиновий чай в поєднанні з подрібненими плодами горобини та подрібненим листям смородини смакує найкраще. Для заспокоєння приготуйте чай з чебрецю разом із листям материнки та подрібненим листям ромашки.
Чай з глоду, звіробою, та подрібненого листя деревію має особливий смак та запах.
Не можливо оминути чай з м'ятою та листям чорної смородини це найлегший вид трав'яного чаю і смакує він більшості.
Наступні рецепти допоможуть перенести спеку без шкоди для здоров'я та врятувати від зневоднення організму. Чай з кропом, рецепт для більшості не знайомий. Для приготування візьміть столову ложку квіток кропу і залийте їх 200 мілілітрами окропу. Медики рекомендують пити його маленькими ковточками та протягом усього дня.
Популярним в наш час став імбирний чай. Смачно пити такий чай в по'єднані з шматочками лимону чи меду.Він допомагає прискоренню обміну речовин та сприяє покращенню самопочуття.
Пити чаї потрібно між прийомами їжі. Головна умова – чай п'ють тільки гарячим. Адже саме гарячий напій стимулює тіло віддавати тепло, саме через це воно швидше відновлює сили та охолоджується.
Рекомендовано вживати чай з трав вранці перед роботою, або в час обідньої перерви.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чай #спека #прохолода #Хмельницький
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...