• Головна
  • 4 рецепти бутербродів для ледачих вихідних
09:06, 2 грудня 2017 р.

4 рецепти бутербродів для ледачих вихідних

Виспатися і смачно поснідати - перший пункт планів на вихідні.

Є особливе задоволення в тому, щоб не поспішаючи приготувати щось особливе, зварити чашку ароматної кави і поснідати всією сім'єю.

Під кінець тижня ми зібрали для вас дуже круті рецепти простих, але дуже смачних бутребродиків.

Бутерброди з сиром і грибами

Бутерброди

Бутерброди

Інгредієнти: 5 булочок; 100 г грибів; 1 ріпчаста цибуля; майонез - до смаку; 50 г сиру; 1 томат.

Приготування:

 - Зрізати у булочок верх і вийняти м'якуш.
 - Змастити кожну булочку зсередини майонезом.
 - Гриби нарізати пластинами, подрібнити цибулю. Загасити в сковороді до готовності.
 - Покласти готові гриби на дно булочки, зверху часточку томата, посипати  - тертим сиром.
 - Запікати булочки в розігрітій духовці 5 хвилин при 180 ° С.

Бутерброди з шинкою і яйцем

Бутерброди1

Бутерброди1

Інгредієнти: 5 булочок; 5 невеликих яєць; вершкове масло; 150 г шинки; 2 невеликих маринованих огірка; майонез; гірчиця; зелень за смаком.

Приготування:

 - Нарізати тонкою соломкою шинку і огірочки. Змішати в окремій ємності, додати за смаком майонез і гірчицю.
 - Розрізати булочки навпіл, витягнути м'якуш.
 - Змастити кожну булочку маслом зсередини.
 - Наповнити булочки начинкою з шинки і огірків. Посипати нашаткованою зеленню.
 - Розбити в кожну булочку яйце і випікати в духовці до його готовності.

Бутерброди по-італійськи

Бутерброди2

Бутерброди2

Інгредієнти: 5 булочок; 150 г копченої ковбаски; 50 г моцарели; пара солодких перців; кетчуп; майонез; вершкове масло.

Приготування:

 - У булочок зрізаємо верхню частину і виймаємо м'якуш.
 - Змащуємо булочки маслом всередині.
 - Ріжемо кружальцями ковбасу і моцарелу, перець смужками. Викладаємо начинку в такому порядку: моцарелла, ковбаса, солодкий перець. За бажанням можна додати мариновані огірки, порізані соломкою.
 - Поливаємо кетчупом і кладемо ще один шматочок сиру зверху.
 - Накриваємо залишилася «кришечкою» і випікаємо 7-10 хвилин.

Бутерброди з м'ясом

Бутерброди3

Бутерброди3

Інгредієнти: 150 г м'ясного фаршу; пара шматочків бекону; листя салату; пучок зелені на смак; 5 булочок; 50 г сиру.

Приготування:

 - Зрізати верх у булочок і витягнути м'якуш.
 - Дрібно нарізати бекон і обсмажити на сковороді.Додати до бекону фарш, обсмажити, посолити і поперчити. Зняти з вогню.
 - В окремій ємності змішати м'ясо, нарізані листя салату, зелень і трохи кетчупу. Наповнити булочки начинкою.
 - Посипати тертим сиром і закрити верхівками від булочок.Випікати в духовці 7-10 хвилин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепти #бутербродів #для #неквапливих #недільних #сніданків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...