Харківський центр стандартизації перевірив на якість плавлені сирки, що продають на прилавках українських магазинів.
Сьогодні супермаркети пропонують широкий асортимент плавлених сирів як вітчизняного, так і закордонного виробництва: ковбасних, Ломтева, копчених, без копчення, солодких, з харчовими або смаковими добавками або без них. Купувати чи пройти повз них, споживач вирішує сам. У ДП «Харківстандартметрологія» провели експертизу плавлених сирів українського виробництва. Серед 10 видів сиру «Дружба», які потрапили на експертизу був і Хмельницький представник ТМ «Старий Амстердам».
За результатами досліджень, продукт з Хмельницького потрапив до числа 4 невдах, які не відповідають вимогам нормативних, нормативно-правових документів та інформації, що надана на маркуванні.
Результати експертизи: