• Головна
  • Великдень: топ-3 рецепта глазурі для пасок, перед якими неможливо встояти
11:32, 7 квітня 2019 р.

Великдень: топ-3 рецепта глазурі для пасок, перед якими неможливо встояти

Великдень: топ-3 рецепта глазурі для пасок, перед якими неможливо встояти

Одна справа купити паску в магазині, і зовсім інша - спекти її самостійно      

Світле свято Великодня - привід впустити в себе віру та духовну чистоту, але не тільки. Слухати своє серце і Вищі сили, збиратися з близькими, вибратися всією сім'єю куди-небудь на природу, і звичайно - піти за доброю традицією, фарбувати яйця і пекти ароматні паски. Одна справа купити паску в магазині, і зовсім інша - спекти її самостійно. Якщо ви витратите трохи часу, то повітряне традиційне блюдо порадує вас і ваших близьких винятковим смаком. 

Паску важко собі уявити без глазурі. Clutch.ua поділилися з нами топовими рецептами глазурі, які стануть вашим святковим кулінарним секретом. 

Білкова глазур

Великдень: топ-3 рецепта глазурі для пасок, перед якими неможливо встояти, фото-1

Склад:

            Яєчний білок — 1 шт. Цукрова пудра — 225 г

Спосіб приготування:

Білок збити в міцну піну (до піків). Всипати половину цукрової пудри і збити до повної гладкості. Всипати решту пудру і перемішати. Дати глазурі постояти 10 хвилин і відразу використовувати. Ванільна глазур

Великдень: топ-3 рецепта глазурі для пасок, перед якими неможливо встояти, фото-2

 Склад:

            Цукрова пудра — 1 склянку Тепла вода — 3 ст. ложки Ванільний екстракт — 1 ч. ложки

Спосіб приготування:

Просіяти в сотейник цукрову пудру, додати воду і ванільний екстракт. Нагріти суміш, помішуючи лопаткою, до 40 С. Якщо глазур вийде занадто густою, додати води, а якщо рідкою – ще трохи цукрової пудри. Шоколадна глазур для паски з какао

Великдень: топ-3 рецепта глазурі для пасок, перед якими неможливо встояти, фото-3

Склад:

            Какао порошок — 2 ст. ложки Цукор — 3 ст. ложки Молоко — 2-3 ст. ложки масло — 50 г

Спосіб приготування:

Змішати вінчиком в сотейнику какао, цукор і молоко. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити, поки цукор не розчиниться. В кінці додати вершкове масло і перемішати. Остудити глазур до кімнатної температури.

Нагадаємо, ТОП-7 фактів про сміх для хмельничан

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#великдень #поради
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...