Реклама
10:20, 3 листопада 2019 р.

Як відкрити кав'ярню?

Реклама
Картинки по запросу Як відкрити кав'ярню?

Картинки по запросу Як відкрити кав'ярню?

Власна кав'ярня - заповітна мрія багатьох людей, які, втомившись від роботи в корпорації, хотіли б відчути свободу. На жаль, все не так романтично, як здається на перший погляд, тому що ведення власного бізнесу в сфері громадського харчування є синонімом роботи сім днів на тиждень і переважно круглий рік. У Вас насправді буде не так багато вільного часу, як хотілося б, але розуміння того, що мрія збулася, компенсує всі незручності. До того ж існує безліч способів, щоб спростити і полегшити вашу працю. Наприклад, автоматизація кав'ярні Sunmi - рішення, завдяки якому Ваш сон стане міцнішим, а справи підуть в гору. Якщо Вас вже зацікавила ця пропозиція, то читайте продовження тут.

Пам'ятайте, що власне кафе або кав'ярня - це дороге і вимогливе хобі. Важливо не забувати про це на перших етапах розвитку бізнесу. Давайте обговоримо деякі з необхідних кроків.

Вибір місця визначає майбутній успіх проекту. І якщо в ресторані є фантастичне меню від шеф-кухаря, який приваблює натовпи гостей навіть у віддалені куточки міста, то за кавою та тістечками люди не захочуть проїхати багато кілометрів. Ця кава має спокушати і нагадувати вам про те, що крок за кроком, день за днем, місце завойовує свою популярність: найкраще місце для зустрічей або обов'язкова зупинка по дорозі на роботу. Вибору місця повинно передувати дослідження ринку. Ви можете зробити це самостійно, починаючи з спостереження і підрахунку перехожих. Потім потрібно прогулятися в радіусі до 10 хвилин і оцінити кількість подібних пропозицій, подивитися чи є парковка.

Коли місце було знайдено, перевірено та схвалено в якості багатообіцяючого проекту, прийшов час для вибору персоналу. Не можна знайти людину, яка б робив закупівлі, проводив інвентаризацію, підтримував зв'язок з постачальниками, проводив ефективний маркетинг, приймав замовлення, вибирав торти і морозиво, варив каву, подавав, прибирав. Одна людина не може впоратися з усім, тому вам потрібно знайти надійний кваліфікований персонал, хоч це і нелегко.

І, нарешті, найголовніше - запах свіжої кави. Хороша кава-машина є головною запорукою успіху. Пам'ятайте, що гідний апарат коштує грошей. Ви можете заощадити на оренді, може рекламі, але це одна з основних витрат і без фінансової підтримки, краще почекати з відкриттям власного кафе.

0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...