
06:34, 15 листопада 2021 р.
Омлет "Матінки Пуляр" - елементарний рецепт всього з 3-х інгредієнтів

Як тільки не готують яєчні і омлети.
Але цей рецепт перевершив всі очікування. Пишний, повітряний, яскравий і взагалі дуже цікавий. Тож не дивно, що батьківщиною цього рецепта є вишукана Франція, зазначають Патріоти України.
Спосіб приготування дуже простий. Саме трудомістке - це розділити яйця на білки і жовтки. Обов'язково простежте, щоб в миску до білків не потрапило навіть мала кількість жовтків. Також пам'ятайте, що посуд повиннен бути чистим і сухим, щоб білки добре збили.
Що потрібно:
4 курячих яйця;
1 ч.л. вершкового масла;
дрібка солі.
Приготування:
Яйця поділяємо на білки і жовтки.
Жовтки трохи солимо і перемішуємо виделкою. Сильно збивати не обов'язково.
До білків теж додаємо дрібку солі і збиваємо міксером до стійких піків.
Сковороду ставимо на вогонь, розігріваємо і змащуємо вершковим маслом. Виливаємо жовтки.
Відразу ж зверху розподіляємо рівним шаром збиті білки. Накриваємо кришкою і готуємо при слабкому нагріванні 5-7 хвилин, поки омлет «схопиться».
Традиційно цей омлет подають так: спочатку розрізаємо навпіл ...
А потім кладемо одну половинку омлету на іншу - білок до білка. Готово!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:13
5 грудня
Що очікує Україну до вступу в ЄС і як набуття членства вплине на кожного українця
Партнерський матеріал
11:00
5 грудня
Тепло починається з тих, хто не проходить повз – допоможіть тисячам хвостиків пережити зиму
Новини компаній
15:00
4 грудня
Зміни у сфері прав споживачів, екологія і транспорт: як Україна наближається до стандартів ЄС у повсякденні
Партнерський матеріал
11:00
2 грудня
Оголошення
09:26, 29 листопада
09:26, 29 листопада
09:26, 29 листопада
09:26, 29 листопада
09:26, 29 листопада